26 марта


14:53

У Києві скасували анонсовану півторадобову комендантську годину. Перехід на “літній час” ще не скасовано

12:38

Україна переводить стрілки на годину вперед, у Києві - комендантська година на півтори доби

21 марта


12:42

21.03.2022 у Києві та області на півтори доби вводять "посилену" комендантську годину

15 марта


15:06

У Києві та області знову запроваджують комендантську годину на півтори доби

11 марта


17:53

Міноборони РБ: інформація про ракетний удар по білоруському селу - фейк. Проте вторгнення в Україну готується

16:31

Російські літаки зайшли з території України і нанесли вогневе ураження по населених пунктах у Білорусі

15:58

Міністр оборони України звертається до народу Білорусі

22 мая


12:44

Операція «Гірдон»: Гіркін усім задоволений, а Гордона вважає дурнем, мерзотником, майже го…доном

14 мая


15:42

Окупанти «ізолювали» у Донецьку обвинуваченого у справі МН17

17 сентября


12:33

Гончарук прокоментував свій коментар щодо ПриватБанку

10:18

Прем’єр Гончарук не виключає «компроміс» із Коломойським щодо ПриватБанку

09:12

«Слуги народу» пропонують змінити закон «Про столицю» і провести вибори мера Києва у грудні

08:58

Будинок колишньої глави Нацбанку Гонтаревої спалили

08:40

Дoба ООС: один наш військовий загинув, двох поранено

16 сентября


17:28

Після програного Зеленським парі чиновників міської ради Дніпра оголошено в розшук

17:07

Скасовано постанову Матіоса про «засекречення» декларацій військових прокурорів

12:55

І цього тижня Зеленський не зможе відібрати у Авакова Нацгвардію

12:23

Бюджет-2020 презентують нардепам у п’ятницю

12:11

Посольство США сподівається, що нова ЦВК буде не гірше той, що розігнав Зеленський

11:59

Богдан - о фракції «Слуга народу»: там є «божевільні, психічно хворі»

08:41

Доба ООС: поранено одного військовослужбовця

15 сентября


17:27

Рада отримала проект держбюджету-2020

09:03

Доба ООС: обстріли не припиняються

14 сентября


14:59

Зеленський наклав вето на Виборчий кодекс з відкритими списками

08:50

Доба ООС: поранено вісьмох наших військових

13 сентября


18:44

У Кремлі наполягають: спочатку фіксація «формули Штайнмайера» - потім «нормандська» зустріч

17:26

Для Коломойського відкрилося «хороше вікно»: крізь нього він бачить вихід із ситуації з ПриватБанком

16:52

Меру Дніпра не пробачили вигране у Зеленського парі: у міськраді обшук

13:58

Порошенко прийшов на допит до ДБР – ДБР прийшло з обшуком до банка Порошенка

13:34

Стало відомо, під приводом чого намагаються вилучити у ПриватБанку документи, «пов'язані з юридичним захистом банку»

«СВЯТО» НАБЛИЖАЄТЬСЯ…

Очільник МЗС виступив як міністр Загробних Справ… або Запоребрікових

Хай би яку дурню не вигадали російські і українські «ватники», чи народний «сукоправ» В. «Новинський» (він же Малхасян) Вадим Владиславович (він же Рудольфович)), або московські ляльководи «Інтера» - завжди серед державних осіб знайдеться той, у голові якого ця маячня відізветься відлунням, як у порожній діжці.


Учора глава Міністерства зовнішніх справ України Павло Клімкін відповів (навіщо?! – це загадка… може, лише тому, що у Клімкіна є Інтернет, а там є «Фейсбук»? – не знаємо, що там у нашого міністра є), точніше - зреагував на заклик телеканалу «Інтер» провести у Києві захід «ніхто та ніщо не забуті», аналогічний російській акції «Безсмертний полк».

Свою «думку» з цього приводу Клімкін виклав у Facebook, повідомила Українська правда:

«Слушна ідея, повністю підтримую. Пропоную тоді вийти на вулиці також з портретами українців, замордованих у часи сталінських репресій. Це буде адекватна відповідь, для повноти картини у людському та історичному вимірі», - написав міністр зовнішніх справ, коментуючи пропозицію письменника Куркова вийти на вулиці з портретами загиблих за Україну на Донбасі, зниклих безвісти в окупованому Криму та політв’язнів, яких РФ тримає в тюрмах.

(П. Клімкін – Міністр ЗС)

«Обком» чомусь не в захваті від втілення цієї «слушної ідеї» Андрія Куркова і Павла Клімкіна – тому що наша фантазія вже не сягає так далеко за обрій днів і ночей. Проте нам ще вистачає пам’яті, щоб не забувати, звідкіля той «безсмертний полк» з’явився (з глибин сибірських надр), і чому саме на початку цього століття, і чому цей «полк» став «lite-версією» улюбленої забавки пересічних росіян та їхніх вождів - парадів.

(«безсмертний полководець» Путін, 2015 р. - через рік після нападу РФ на Крим і Донбас, після Іловайська та Дебальцева)

І ще нагадаємо, що в Україні саме з того ж 2015 р. відзначається день перемоги над нацизмом 8 травня – в міжнародний День пам’яті та примирення. Ці акції проходять під гаслом «Ніколи знову». З 2014 року національним символом пам’яті українців-жертв Другої світової війни є європейський знак – червоний мак.

…Втім телеканал «Інтер», як і у минулі роки, вже закликав киян пройти 09.05.2019 так званим «маршем пам’яті» з фотографією родича – учасника ВВВ. Не дивно, тому що декілька тижнів тому московському креативному пропагандисту «Інтера» Шувалову дозволили повернутися «на Україну».

Минулого року в акції «Безсмертний полк» у Києві участь взяли близько 2 тис. осіб (цього року, як ми вже повідомили, очікується до 5 тис., проте «живих безсмертних» стільки не буває на подібних заходах).

ПІД ЧУЖИМ ПОРТРЕТОМ

У травні-2018 серед учасників маршу були помічені і такі потомки «безсмертних», як екс-«регіонали», нардепи від «Опоблоку» Шуфрич та Новинський.

(фото pravda.com.ua)

Як легко і приємно здогадатися, жодного стосунку до таблички з указаним на ній прізвищем пан Новинський не мав й не має. Хіба що поруч ховався та до об’єктива потрапив.

До речі: з цього приводу є важливе запитання до учасників таких і схожих акцій (хресної ходи під знаменами Московського патріархату, наприклад). Ви збираєтесь під охороною стражів громадського порядку пройтись від станції метро «Арсенальна» до парка Слави з портретом безкінечно дорогої вам людини, яку ви, не виключаємо, ніколи й не бачили (бува й таке), - але ви все одне насадили її зображення на дбайливо збережений з минулорічного маршу дрючок… От що ви цим хотіли продемонструвати? І кому?

Таким самим, як ви – чи отому «сукоправу» Новинському? – як його влучно охрестили куми: спочатку Петро Олексійович Порошенко, а згодом і чинний генпрокурор Луценко

(та й не тільки вони).

Звідкіля в вас впевненість, що поруч з вами не йде тихою, хтивою (але переможною) ходою якась потвора? Яку б ваш далекий предок (як би він, звісно, був безсмертним завжди – а не тільки з того часу, як у Кремлі вирішили його «обезсмертить») шльопнув би на місці - ще біля виходу зі станції «Арсенальна» - як колабораціоніста, як партнера Ріната Ахметова по православно-мусульманському холдингу «Метінвест», як диверсанта та шпигуна, нарешті.

Чому, власне, як шпигуна? – спитаєте ви нас.

ДОПИТ з «пристрастием» і НАСОЛОДОЮ

Ви б краще спитайте того ж Вадю Новинського! - коли з ним поруч будете вештатися за тиждень вулицями святих Печерських пагорбів, які в нього справжні прізвище і по-батькові. Так і запитайте: «Громадянин України з травня 2012 року Новинський В.В., рік народження 1963, м. Стара Руса, Новгородська область, РСФСР… Стояти!! Куди, суко?!»… це власне ще не запитання.

А воно буде таким, чемним: от пояснить, будь ласка, шановній пане Новинський, а чи то є правда, що про Вас у «Обкомі» писали 5 років тому – як раз у травні 2014-го, у розпал «руської весни»? У розлогому такому «лонгріді» під назвою «Блаженны питерские, ибо они наследуют ПР»?

Ви ж російську розумієте? Чи перекладача, з позивним, тобто псевдо, «Мовник» покликати? Чому «Мовник»? - тому що він хуч мов і не знає (окрім рідної і, звісно, «Отче наш» - усіма слов’янськими), - проте все російською розуміє, коли питає як слід. То ж Ви, нардепе, і з путінським «Хірургом» знайомі, і шоу у Севастополі йому та його «Нічним вовкам» влаштовували – на території свого «Балаклавського рудоуправління»?...Впізнаєте?»

– і світлину 2015 року з Кремлівського палацу тому Новинському у бороду:

(праворуч - жінка-нардеп Путіна, ліворуч - мотобайкер Путіна «Хірург», обидва думають про одне, а саме: «Чи налізе ця шапка на цю зачіску?»)

Якщо Новинський буде клеїти дурня (мовляв, «нікого не впізнаю, це перука!»), то наступне питання буде вже «контрольним»:

- А що до цього матеріалу – під назвою «Народный депутат Украины поможет строить Керченский мост»? Цю світлину впізнаєте?

Хто це?

- Це я, мабуть, - відповість Вадим Владиславович Новинський.

- Частково так, але ні… Це Вадим Рудольфович Малхасян. А його рідний брат Ашот Рудольфович Малхасян - це (запам’ятайте, будь ласка, або занотуйте) – «новый владелец «Балаклавского рудоуправления», которое могут задействовать в одиозном проекте строительства моста из России на оккупированный полуостров, является… родным братом Вадима Новинского», народного депутата України, громадянином якої він став лише у 2012 р.

Ось і довідка – з російського суду, з самого Санкт-Петербургу:

Допит закінчено… Встати! Зачитуємо вирок…»

ВИРОК… від нової влади?

Таким чином, впродовж свого життя Вадим Рудольфович/Владиславович Малхасян/«Новинський» встиг змінити свою батьківщину, по-батькові і прізвище, отримати мандат нардепа Україні, де він заробляє з року в рік мільярд за мільярдом (чистий прибуток Metinvest B.V. у 2018 р. сягнув позначки 1,188 млрд доларів), залишив Маріуполю найбільше у Європі кладовище, де знайшли своє останнє сховище від «Смертьінвесту» Ахметова-Новинського мешканці цього колись майже курортного міста.

В пам'ять про ці жертви Новинський, ясна річ, не проводить «марші безсмертних».

Проте на честь цих загиблих мірних маріупольців щодня (і особливо вночі) салютують димом з усіх «стволів» гордість імперії «Метінвест» - меткомбінати ім. Ілліча та «Азовсталь».

Не згадуючи вже його інтриги проти Православної церкви України і несамовиту, з давніх-давен боротьбу проти її автокефалії і Томоса.

Сподіваємось, що нова влада України, і перш за все – позбавлена того Луценка Генеральна прокуратура та інші «компетентні органи» доведуть справу позбавленого ще у грудні 2016 року недоторканості громадянина «Новинського» до кінця.

А міністр зовнішніх справ України (новий чи той же Клімкін) не буде перейматися якоюсь «безсмертною» маячнею. Бо якщо божевільні російські «мамочки» дітей своїх - майбутніх «іхтамнетів» - виховують у візочках-танках,

то українки не повинні по їхнім слідам своїх діточок у «танках» по вулицям возити. Хай навіть не з «колорадською» стрічкою, а жовто-синьою.

А усі, хто 9 травня піде на той «безсмертний» марш вулицями Києва, сподіваємось, плюнуть в обличчя (та хоча б і у бороду) нардепу від «Опоблоку» Новинському. Бо Новинському точно нема чого робити на тому заході – та й в Україні, за великим рахунком.

Це й буде та сама «адекватна відповідь у людському та історичному вимірі», про яку учора щось белькотів міністр Клімкін.

А взагалі: соромно крокувати в «полковій» колоні на честь загиблих у війні середини минулого століття – і не помічати поруч тих, хто своїми вчинками і «молитвами» наблизив війну 2014-2019 років. Жертв якої менше не стане, навіть якщо Курков, МЗС Клімкіна та ще й Мінстець прикрасять рекламні щити всієї України портретами загиблих у Донбасі, зниклих у Криму і українських політв’язнів Росії.

Соромно, православні.


Павло СЕМАШКІН

Версия для печати  Версия для печати

03 Мая 2019 20:35


 

 

Генпрокурор Луценко каже, що 31 травня врятував ціле місто. На яку нагороду він, на Вашу думку, за цей вчинок заслуговує?

Запрошення на чергове засідання РНБО України (6)

Обрання членом РНБО врятованого їм міста (16)

Дострокового присудження звання Генпрокурор-лейтенанта (22)

Повного зібрання підручників юридичного вишу (81)

Червоного диплома юриста з золотими літерами (9)

Медалі «Рятівник Третього Тисячоліття» (159)

Урочистого рукостискання від Зеленського (64)

Введите, пожалуйста, цифры с рисунка: