12 марта


16:39

САП передала Луценку подання на двох нардепів

Спеціалізована антикорупційна прокуратура направила генпрокурору Юрію Луценку подання на нардепів Сергія Скуратовського (від Радикальної партії) та Дениса Дзензерського (від «Народного фронту»).

14:44

Порошенко призначив заступником секретаря РНБО екс-кандидата у президенти, що знався на користь Порошенка

Президент України підписав указ про призначення полковника Сергія Кривоноса заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

12:33

Порошенко ініціює звільнення голови Полтавської ОДА

Президент України Петро Порошенко ініціює звільнення голови Полтавської обласної державної адміністрації Валерія Головка.

11:21

У Раді прокрутили запис «розмови Коломойського з Тимошенко»

Голова фракції «Блок Петра Порошенка» Артур Герасимов продемонстрував запис телефонної розмови нібито між Юлією Тимошенко та Ігорем Коломойським та заявив, що лідерка «Батьківщини» має публічно розповісти про фінансове співробітництво з олігархом.

09:38

Справа «Укроборонпрому»: правоохоронці все знали и все «зливали»

У команді журналістських розслідувань Bihus.info стверджують, що правоохоронні органи роками потурали незаконним схемам закупівлі комплектуючих для «Укроборонпрому», через що розслідування не доходили до встановлення причетності високопосадовців.

09:06

Через негоду знеструмлено 537 населених пунктів

Унаслідок ускладнення погодних умов (шквальний вітер) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмленими залишаються 537 населених пунктів у п'яти областях України, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

09:01

Доба ООС: майже повне затишшя

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.