27 апреля


15:17

Тимошенко ще не готова вимагати імпічменту нового президента, навіть навпаки

Зарано, але якось дивно, бо не було ще в історії України ХХI ст. президента, імпічменту якого не вимагала б Юлія Володимирівна.

14:49

Православна церква України пробачила Зеленському «термос» - без будь-якої епітимії

Мабуть, треба було хоч легеньку епітимію накласти, щоб привести до ладу свідомість цього жартівника. Хоча достеменно не відомо досі, хрещений Володимир чи ні.

14:11

Путін вже мріє про роздачу паспортів РФ усім українцям

Поки ще – мірним шляхом. Як у Криму, мабуть.

13:56

Путіна «ковбасить» з приводу українського газу: ««А якщо транзиту не буде?!.. І реверсу не буде!.. І дешевше не буде!.. 25% - це в два рази!!»

А у 4 рази дешевший «газ від Капліна» - це 100%?.. Перенюхав Путін того газу чи просто постився невдало з приводу Великого посту – і отримав нервове виснаження. Чи й досі не може прийти до тями після поразки ще у першому турі виборів президента протеже свого українського кума?..

11:51

У Москві затримали екс-нардепа-«регіонала» Павла Климця – колишнього «короля донецької горілки»

Володар горілчаної компанії «Олімп» намагався у столиці РФ «порішати питання» своїх активів на окупованій РФ території Донбасу.

11:35

Підпадаючий під люстрацію юрист ЗЕКоломойської команди заходив до свого знайомого голови КСУ потеревенити, але не про люстрацію

Голова Конституційного суду України Станіслав Шевчук визнав: було таке, приходив до мене Андрій Богдан. Ну так й що з того? – «Я знаю його більше 10 років!»… Нема питань, як то кажуть.

11:02

Видатний «фемідознавець» Юрій Луценко став жертвою домагань Ложкіна: «реформував» департаменти ГПУ вщент – та й втік у відпуску (документ)

Шкода, якщо Юра-«Юрист» колись не повернеться з відпуски до України – нам усім буде не вистачати цього знаного захисника закону. Хай краще повертається - до Менської колонії: і йому звично, і нам всім веселіше буде.

09:16

«У Зеленського» попереджають: будувати домашні сонячні електростанції на землі ще зарано. Чи то навпаки – треба не зволікати з цім

Завчасними були радість і «почуття глибокого задоволення» від роботи депутатів Верховної Ради, що охопила позавчора чимало українців: боротьба за місце під сонцем і на землі для домашніх сонячних електростанцій місце ще триватиме.

08:35

Екстрадований з Німеччини екс-нардеп Крючков не тільки опинився на волі - а ще й з браслетом

Правоохоронці наділи електронний браслет контролю на колишнього депутата Верховної Ради, екс-голову правління ПРАТ «Холдингова компанія «Енергомережа» Дмитра Крючкова, який вийшов з-під варти під заставу у сумі 7 млн гривень.

07:36

Доба ООС: поранено двох українських військових і одного цивільного, знищено двох окупантів

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.