10 июля


19:27

У Зеленського підтвердили: голова Донецької ОДА був у колоні, яку обстріляли бойовики

«Обстріл автомобіля Збройних сил України у селі Гранітне – це спроба зірвати Мінський процес і поставити під загрозу відновлення переговорів у Нормандському форматі».

18:49

Під обстріл бойовиків потрапила автоколона, в який, можливо, був голова Донецької ОДА. Один військовий загинув

Сьогодні, близько 15.00 години, в районі південної околиці Гранітне ворожим ПТРК був вражений вантажний автомобіль КрАЗ одного з підрозділів Об'єднаних сил.

17:44

Суд захистив майно Ющенка від Генпрокуратури

Третій президент України Віктор Ющенко повідомив, що Печерський районний суд Києва не задовольнив клопотання Генеральної прокуратури України про накладення арешту на його майно в рамках справи про пособництво Віктору Януковичу в заволодінні резиденцією «Межигір'я».

17:12

Секретар міськради Борисполя – з приводу хамства Зеленського: «Так що, мені знайти в Інтернеті, як він по роялю яйцями б'є, чи там, де він на наркомана схожий?»

Секретаря міськради Борисполя, кандидат по 98-му округу від «Батьківщини» Ярослав Годунок збирається подати на Зеленського в суд.

16:39

Нацбанк скасував обмеження на перерахування дивідендів за кордон

Національний банк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для покращення інвестиційного клімату, як це було передбачено дорожньою картою з валютної лібералізації.

15:37

Зеленський пообіцяв боротися з монополізацією телевізійного простору Медведчуком. Після виборів

Це він пообіцяв сьогодні у Борисполі.

15:23

Євросоюз передав Україні новий саркофаг на ЧАЕС

Європейський союз у середу, 10 липня, офіційно передав Україні в експлуатацію новий постійний саркофаг, збудований на місці катастрофи Чорнобильської атомної електростанції.

13:57

Велику приватизацію розблоковано

Фонд державного майна виграв касацію, яка розблокувала затвердження Кабінетом міністрів інвестиційних радників на Одеський припортовий завод, вугільну компанію «Краснолиманська», завод «Електроважмаш», «Індар» та Об’єднану гірничо-хімічну компанію.

13:44

Російський корабель вторгся у район навчань «Сі Бриз-2019»

Російський корабель «Сметливый» зранку 10 липня зайшов на закриту територію міжнародних навчань «Сі Бриз-2019», повідомили у ВМС України.

13:22

«Плохо чуєш мене? Іди гуляй»: Зеленський вигнав з зустрічі з собою кандидата в нардепи від «Батьківщини» - як «розбійника» і «бандита»

Зеленський змусив секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка покинути офіційну зустріч.

12:31

Новим головою держадміністрації Київської області став Бно-Айріян

Зеленський призначив Михайла Бно-Айріяна новим головою Київської ОДА.

11:26

На Одещині знайшли повішеним екс-голову райдержадміністрації

Екс-голову Білгород-Дністровської РДА Одеської області Володимира Зінченка, який у травні мав конфлікт зі стріляниною з нардепом від БПП Олександром Урбанським, знайшли повішеним.

08:35

Зеленський за один день звільнив 70 голів райадміністрацій

Причина звільнень - закінчення строку повноважень президента України.

08:13

Доба ООС: постраждали 9 українських військових

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.